صبحگاه مشترک نیروی انتظامی در باشت برگزار شد
خبر فوری:
بازدید مدیر عامل شركت نفت گچساران از نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان
تقدیر استاندار کهگیلویه و بویراحمد از عملکرد مخابرات درخصوص راه انداری سامانه های مخابراتی
بانوی دندانپزشک هم استانی نفر اول بخش دندانپزشکان شورای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکی شد
نشست خبری مدیرعامل شركت بهره برداری نفت و گاز گچساران در یازدهمین نمایشگاه نفت در خوزستان
طرح گردشگری دیل با۵۰میلیارد،ریال بهره برداری شد
یکشنبه ۲۴ آذر ۹۸
صبحگاه مشترک نیروی انتظامی در باشت برگزار شد
اقلیم قلم – صبحگاه مشترک نیروهای انتظامی باشت بامداد امروز با حضور فرماندار و مسئولان این شهرستان برگزار شد.
فرمانده انتظامی باشت در این آئین گفت: چهار هزار گزارش مردمی به پلیس این شهرستان مخابره شد که بیش از ۸۰۰ پرونده در این راستا تشکیل شد.
سرهنگ رضا چشم مهتاب افزود:تلفات جانی سوانح رانندگی در جادههای شهرستان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: امسال پنج نفر در جاده های باشت بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند.
وی همچنین از کاهش ۴۸ درصدی تعداد مصدومان سوانح رانندگی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی باشت تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۷ نفر در شهرستان بر اثر تصادف زخمی شدند.
چشم مهتاب ابراز داشت: امسال ۷۱ تصادف منجر به جرح و پنج سانحه رانندگی منجر به فوت در باشت گزارش شده است.
وی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۷ سارق در شهرستان دستگیر شد که دستگیری سارقان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیر نشان می دهد.
فرمانده انتظامی باشت همچنین از افزایش ۳۵درصدی کشف کالای قاچاق در شهرستان خبر داد و افزود: امسال ۲۵ محموله کالای قاچاق در باشت توقیف شد.
چشم مهتاب بدون اشاره به جزئیات تصریح کرد:نزاع های دسته جمعی نیز در این شهرستان امسال نسبت به پارسال ۵۰درصد کاهش یافته است.
فرماندار باشت نیز در آئین امنیت را اساسی ترین عنصر توسعه پایدار دانست.
وی با اشاره به تنوع امنیت در حوزه های اقتصادی، اجتماعی خدمات نیروی انتظامی در شهرستان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد.
سید مسعود حسینی به کاهش آمار سوانح رانندگی،افزایش کشف کالای قاچاق و مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی اشاره و افزود: این آمار نشان دهنده عملکرد قابل قبول نیروی انتظامی است.