کد خبر: 11993

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۵-۲۷

در جلسه شورا و شهرداری یاسوج چه گذشت؟

اقلیم قلم-با حضور فرمانده سپاه شهرستان بویراحمد ،شهردار یاسوج ، رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر و مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج جلسه شورا و شهرداری این شهر برگزار شد .

فرمانده سپاه شهرستنان بویراحمد ضمن تقدیر از شهردار یاسوج گفت : در بحث نامگذاری معابر و تکریم شهدا خوشبختانه شهرداری یاسوج و آقای دکتر احمدی کیش بیشترین همکاری را داشتند .

سرهنگ سید روح الله شاهینی در ادامه گفت : در خصوص نامگذاری معابر شهرداری یاسوج برای احیای فرهنگ شهدا زحمات زیادی را متقبل شد در صورتیکه برخی از ادارات در این خصوص بی توجه بودند .

فرشید احمدی کیش ، رئیس کمیسیون نامگذاری و عضو شورای شهر یاسوج گفت: کمیسیون نامگذاری نیز زیرمجموعه کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر بوده که وظیفه اصلی آن نامگذاری معابر و میادین کوچه ها در سطح شهر جهت راهنمایی مردم دسترسی آسان به آدرس ها و همچنین جهت تسهیل نمودن آدرس یابی گردشگران است .

احمدی کیش در ادامه با بیان اینکه کمیسیون نامگذاری سعی نمود در طول سال ۹۹ تمام تابلوهایی که به نحوی از انحا مخدوش بودند شناسایی کند اظهار داشت: تابلوی مکان هایی همانند گلستان ها، شهدا، شاهد، کاشانی ها ،ابوذر ها، مولوی ها ،سعدی ها و حدود ۷۰ درصد ترمیم و اصلاح شده است .

وی افزود: در این جلسه مقرر شد تلاش خواهیم کرد تمام معابر را که فاقد تابلوی نامگذاری بودند شناسایی و در اقدامات لازم در خصوص نامگذاری ، تولید و نصب تابلو تا پایان شهریور ۹۹ انجام شود امید داریم تا اول پاییز برای تمامی خیابان ها و کوچه های شهر یاسوج نامگذاری و نصب انجام شود .

ارسال دیدگاه