- اقلیم قلم - https://eghlimghalam.ir -

تاکید مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد برتسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی

[1]

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی، محمدعلی غفاری در گفت وگو با خبرنگار صداو سیمای مرکز کهگیلویه وبویراحمد و تشریح مواد 97.77 قانون مالیات مستقیم گفت که قانون مالیات ها ی مستقیم فرصت خوبی دراختیارمودیان گذاشته است و کوتاهی از اجرای قانون به زیان فعالان اقتصادی خواهد بود.
وی گفت: ادارات مالیاتی علاوه براینکه روز پنجشنبه تا ساعت 19دایر است ، حتی روز جمعه تا ساعت 14آماده پاسخگویی مودیان است و این اقدام ارزنده در راستای تکریم فعالان اقتصادی تا ساعت 20شب یکم شهریور ادامه دارد.
غفاری هرگونه کتمان مالیاتی را جرم دانست و تصریح کرد برای این نوع تخلف قانونگذار جرامی سنگینی را پیش بینی کرده است.
غفاری بیان کرد که اشخاص حقیقی و خریداران سکه می توانند با پرکردن فرم تبصره ماده 100 از مالیات مقطوع که برای آن دسته از فعالان اقتصادی با میزان فروش کالا و خدمات در سال 98به میزان 9میلیارد و 900میلیون ریال پیش بینی شده است،بهره مند شوند.

وی اظهارداشت که مهلت اظهارنامه اشخاص حقوقی و املاک تا پایان شهریور99 اعلام شده است.

تاریخ خبر: 1399/05/29
کلمات کلیدی:

[2] [3] [4] [5] [6]