کد خبر: 12326

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۶-۲۲

۱۴ مجرم در گچساران دستگیر شد

اقلیم قلم -فرمانده انتظامی گچساران گفت: در مرحله سوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی ۱۴ نفر قاچاقچی،معتاد و ارازل و اوباش در این شهرستان دستگیر شدند.

امنیت-اجتماعی-گچساران.jpg

سرهنگ سید محمد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت این مرحله از طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در گچساران با مشارکت یگان های انتظامی این شهرستان اجرا شد.

وی بیان کرد: در این  مرحله از طرح ارتقای امنیت اجتمای که از یک هفته پیش تاکنون اجرا شده چهار قاچاقچی، چهار نفر معتاد متجاهر، سه فروشنده مواد مخدر، سه نفر اراذل و اوباش دستگیر شدهاند.

فرمانده انتظامی گچساران تصریح کرد:بیش از یک میلیارد ریال کالای قاچاق و مقدار ۴۱ گرم مواد مخدر صنعتی از این مجرمان کشف و ضبط شد.
موسوی ابراز داشت:همچنین در مرحله سوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی ۴۵دستگاه خودرو و  ۱۰دستگاه موتور سیکلت متخلف نیز توقیف شده است.

فرمانده انتظامی گچساران سرهنگ با بیان اینکه مراحل دیگر این طرح در شهرستان می شود ضمن قدردانی از همکاری خوب شهروندان با پلیس دراجرای طرح های مختلف انتظامی از آنان خواست در صورت مشاهده هرگونه جرائم و ناهنجاری های اجتماعی در شهرستان، از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ موارد را به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان  اقدام شود.

فرمانده انتظامی  گچساران تاکید کرد: در مرحله دوم این طرح که هفته گذشته اجرا شد ۱۴ نفر معتاد متجاهر در این شهرستان دستگیر شدند.
سرهنگ موسوی ابراز داشت: ماموران در اجرای این طرح با هماهنگی مرجع قضایی این تعداد معتاد متجاهر که به صورت دسته جمعی اقدام به استعمال مواد مخدر می کردند و برای مردم در محلات  ایجاد مزاحمت می کردند را دستگیر و به کمپ ترک اعتیاد تحویل دادند.

فرمانده انتظامی گچساران گفت: در مرحله نخست این طرح نیز ۱۸۲ دستگاه خودرو و موتور سیکلت متخلف در مرحله ن در این شهرستان توقیف شد.

موسوی با اشاره به اینکه مرجله نخست طرح ارتقای امنیت اجتماعی شهریور امسال در گچساران اجرا شده اظهار داشت: در این مدت ۱۱۲ دستگاه خودرو و ۷۰ دستگاه موتور سیکلت توقیف شده اند.

وی بیان کرد: نداشتن گواهی نامه مدارک شناسایی،کلاه ایمنی ،پلاک مخدوش،ایجاد مزاحمت،حرکات نمایشی،ایجاد آلودگی صوتی و شیشه دودی از جمله تخلفاتی است که در صورت ارتکاب از سوی شهروندان وسیله نقلیه آنان توقیف و به پارکینگ منتقل می شود.

فرمانده انتظامی گچساران تاکید کرد: همچنین در راستای این طرح ۲۳سارق،۸۳ نفر معتاد و پنج نفر ارازل و اوباش در این شهرستان دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

ارسال دیدگاه