کد خبر: 12457

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۶-۲۹

جمعیت هلال احمرکهگیلویه وبویراحمد،دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی

اقلیم قلم-جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد استان بعنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی شناخته شده و از سید امان اله جهان بین مدیرعامل  تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد :درمراسم تقدیر از برگزیدگان خدمت جشنواره شهید رجایی با حضور دکتر کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد،معاونان استاندار،مدیران کل و دیگر مسئولان استان در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد،

جمعیت هلال احمر استان درسال ۱۳۹۸ فعالیت های متعدد و مستمری در راستای خدمت رسانی هرچه مطلوبتر به مردم شریف استان داشته است که از اهم آن می توان به اجرای طرح های نوروزی جوانان و امداد ونجات ،انجام پشتیبانی های امدادی به سیلاب های۹۸ ،اجرای طرح های فرهنگی واجتماعی،پوشش اطلاع رسانی ،آموزش و غربالگری ومقابله با شیوع ویروس کرونا در پایان سال ۹۸ و عملیاتهای متعدد امداد ونجات سوانح و حوادث اشاره نمود.

در لوح تقدیر دستگاه برتر اهدا شده به جهان بین آمده است؛

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی به طور دقیق و مستمر ضمن بهبود عملکرد، موجب پاسخگویی و ارتقای اعتماد عمومی به عملکرد آنها خواهد شد، به همین منظور عملکرد سال ۱۳۹۸ دستگاه های اجرایی استان در دو بعد شاخص های عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس نتایج مربوطه، ستاد جشنواره شهید رجایی استان آن دستگاه را به عنوان :

دستگاه برتر استان در شاخص های عمومی و اختصاصی

برگزید. بدینوسیله از تلاشهای ارزشمندو قابل تحسین جنابعالی، مدیران، کارشناسان و کارکنان آن دستگاه و کسب این موفقیت تشکر و قدردانی می نماییم .

امید است با استعانت از ایزد منان در محل توجهات حضرت ولیعصر عج با استمرار تلاش ها شاهد توفیقات روز افزون آن دستگاه در انجام بهترین وظایف و مأموریت های محوله باشیم.

ارسال دیدگاه