کد خبر: 13151

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۸-۱۱

مراکز کسب و کار برای آغاز فعالیت نیازی به اخذ شماره اقتصادی ندارند

اقلیم قم – – مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد از حذف الزام دریافت شماره اقتصادی برای مودیان مالیاتی خبرداد و گفت که فعالان اقتصادی برای شروع به کار مراکز کسب وکار خود نیازی به اخذ شماره اقتصادی نخواهند داشت .


پیشتر هرمودی مالیاتی برای آغاز بکارفعالیت بنگاه اقتصادی خود ملزم به دریافت شماره (کد) اقتصادی و مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی بودند که این مرحله برای فعالان اقتصادی در راستای تکریم حقوق شهروندی آنها حذف شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی ، محمدعلی غفاری افزود:براساس شرایط جدید پس از اخذ مجوز بنگاه های اقتصادی، شماره ملی اشخاص حقیقی و شناسه ملی اشخاص حقوقی به عنوان شماره اقتصادی جهت آغاز کسب و کارمحسوب می شود.
وی با اشاره به بخشنامه صادره از سوی سازمان امور مالیاتی کشور، اظهار داشت: به منظور تسهیل و روان سازی فضای کسب و کار، در حال حاضر اشخاص حقیقی به محض اخذ مجوز یا پروانه کسب و کار از اصناف و اتحادیه ها و همچنین اشخاص حقوقی و بنگاه های اقتصادی به محض ثبت در اداره ثبت شرکت ها، در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور نیز ثبت نام شده تلقی می شوند و اطلاعات هویتی آنها، به صورت برخط یا غیر برخط، به سازمان امور مالیاتی کشور منتقل می شود .
غفاری بیان کرد که ثبت نام الکترونیک درنظام مالیاتی شامل محورهای 12گانه و 45مرحله است که با توجه به مصوبات ستاد پیشگیری از کرونا ، در راستای خدمت رسانی هر چه موثرتر به مودیان مالیاتی و تسهیل در ثبت نام اشخاص حقیقی و حقوقی در نظام مالیاتی کشور، مرحله 45 آن که عملا منجر به حضور فیزیکی مودی در ادارات مالیاتی می شد، حذف شده است .
به گفته وی اجرای گام 45 فرایند ثبت نام و تخصیص شماره اقتصادی به اشخاص حقیقی و حقوقی، بین یک ماه تا دو ماه زمان می برد که با حذف این گام، فعالان اقتصادی از همان زمان ثبت شرکت یا کسب مجوز فعالیت، از نظر سازمان امور مالیاتی کشور، «مودی» تلقی شده و شماره اقتصادی آنها بدون نیاز به طی مراحل راستی آزمایی صادر خواهد شد و نیاز به هیچ استعلام دیگری ندارد.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: اجرای گام 45 در سامانه تخصیص شماره اقتصادی به فعالان اقتصادی، بالاخص در نظام مالیات بر ارزش افزوده مشکلاتی را برای مودیان ایجاد کرده بود که با این مصوبه، ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده کفایت داشته و جهت دریافت مالیات بر ارزش افزوده از مشتریان، نیازی به دریافت گواهینامه ثبت نام نظام مالیات بر ارزش افزوده نیست .

ارسال دیدگاه