
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۱۱-۲۷
اقلیم قلم – رئیس ستاد اقشار بسیج در سپاه فتح گفت : تسریع بخشی روند خدمت به مردم با اقدامات تسهیل گرایانه از اولویت های این ستاد است .


سرهنگ پاسدار جمشید ارسلان جو در نشست مسئولان امور تسهیلات بانکی مشاغل خانگی که در دبیرخانه سازمان بسیج جامعه عشایری انجام گرفت با اشاره به لزوم کاهش مشکلات مردم در فرآیند ارائه خدمت افزود که این مهم در سایه تعامل، هم افزایش مدیران و برگزاری نشست های مشترک دستگاهای ذیربط ممکن خواهد شد.
وی به نقش ستاد بسبیج اقشار در خدمت به محرومان اشاره کرد و گفت در سال جاری 100هزار بسته معیشتی در بین مردم در مناطق محروم توزیع شد که ارزش ریالی این بسته ها بین 1/5تا 4میلیارد ریال بوده است.
سرهنگ ارسلانجو با بیان اینکه خدمات نظام به مردم کم نظیر است تصریح کرد دراین جلسه تسهیل روند وام مشاغل خانگی در اواولیت بررسی قرار دارد..
جانشین بسج جامعه عشایری نیز دراین نشست گفت درخواست مالیات برارزش افزوده به میزان 9درصد از فاکتور وام های مشاغل برای افزود کم درآمدمتقاضی وام مشاغل خانگی هزینه بالایی است.
ستار غلامی گنجه اخذ مالیات از فاکتورر وام مشاغل خانگی از سوی برخی بانک ها را نیارمند بازنگری دانست وگفت برخی وام ها در سامانه کارا ثبت نشده که رفع این مشکل به همکاری اداره کل کار نیاز دارد .
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد دراین نشست نیز گفت که مشاغل خانگی با ارائه اظهارنامه مالیاتی مشمول مالیات نمی شوند.
محمدعلی غفاری تصریح کرد که وصول مالیات و نیز ارائه خدمات به متقاضیان در چارجوب قانون و با نهایت همکاری انجام می شود.
مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی دراین نشیت تسهیلات مشاغل خانگی استان در سال جاری را 40میلیاردریال اعلام کرد و گفت 38میلیاردریال ازاین میزان تاکنون پرداخت شده است.
دکتر پروانه نیک مرام افزود مابقی این میزان تسهیلات برای پرداخت به متاضایان به بانک های معرفی شده اند.
وی گفت تمام مشاغل خانگی که در محل خانه قابل اجرا هستند در سامانه کارا ثبت شده اند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه وبویراحمد منظومه اشتغال روستایی پایلوت گچساران را یک ظرفیت مهم برای رونق اشتغال و تولید دانست و گفت این منظوه درچهار منطقه لیشتر، امازاده جعفر، بی بی حکیمه و دیل با ظرفیت اجرای 150طرح پیش بینی شده است.
دکتر حسین جنتی تصریح کرد که تعدادی از طرحهای این منظومه از جمله پرورش کردک ابریشم ،ماهی کپور و کشت زعفران به اجرا درآمد است.
وی بیان کرد که تبدیل مشاغل این منظومه به چرخه تولید و فرآوری از اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
دراین نشست باحضور معاون صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی وکارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی راهکارهای شتاب بخشی وام های مشاغل خانگی دراستان بویژه در منظومه گچساران مورد بررسی و تاکید قرارگرفت و برخی موانع و مطالبات غیر ضرور از فرآیند وام مشاغل خانگی برطرف شد .

اجتماعی
فرهنگی
