
دکتر حسین جنتی از ساعت ۱۰ تا ۱۱ ظهر روز سه شنبه به منظور پاسخگویی به تماس های مردمی در مرکز سامد ریاستجمهوری حضور پیدا خواهند کرد.
هم استانیهای عزیز می توانند هر گونه درخواست، پیشنهاد، طرح و ایده خود در زمینه های مربوط به وظایف بنیاد مسکن ، تهیه و اجرای طرح های هادی روستایی ، بهسازی و بازسازی واحد های مسکونی ، طرح مسکن محرومین ، طرح اقدام ملی مسکن و وقوع زلزله ۲۹ بهمن ماه در شهر سی سخت و سایر موضوعات مرتبط را از طریق تلفن ۱۱۱ به صورت مستقیم با این مسئول در جریان بگذارند.
لازم به ذکر است چون حداکثر زمان پرسش و پاسخ برای هر فرد ۳ دقیقه است تماس گیرنده به محض اتصال با سامانه مذکور وقت خود را طوری مدیریت نموده که بتواند مورد یا خواسته خود را به صورت مفید و خلاصه مطرح نمایند.
مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه وبویراحمد در یکسال گذشته خدمات ارزشمندی برای عمران بافت فرسوده شهردوگنبدان و بهسازی و نوسازیواحدهای مسکونی وتوسعه خدمات روستاها انجام داده است.
شناسایی منازل خسارت دیده و برنامه ریزی برای آواربرداری درمناطق زلزله زده سی سخت از خدمات موثر انکارناپذیر بنیاد مسکن و مدیرکل جوان وسخت کوش این مجموعه است.