
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۱۲-۲۰
اقلیم قلم-کاندیدای مطرح انتخابات میان دوره ای مجلس حوزه گچساران وباشت طی پیامی جداگانه عید مبعث و ارتقای درجه سردار حبیبی را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بلبل دنا ، دکتر سید محمود فاطمی کاندیدای مطرح انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان های گچساران وباشت در پیامی، مبعث پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) را بە عموم مردم متدین کهگیلویه و بویراحمد تبریک و تهنیت گفتند.

در متن این پیام امده است:
بعثت پیغمبر اکرم صلیاللهعلیهوآله نوید مژده ای مهم برای جامعه بشری برای همزیستی مسالمتآمیز به ارمغان آورده است. «بعثت» برانگیختن انسانها یا یک نوع تحول بنیادین با دگرگونی اساسی در بخشهای مختلف جامعه می باشد.
مبعث پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله یکی از بزرگترین حوادث تاریخی بشریت است و سرفصل مهمی در تحولات اجتماعی ایفا نموده است، چرا که آخرین فرستاده خداوند همراه با کاملترین دین با برآورده کردن نیازهای فکری، معنوی و سیاسی به رسالت مبعوث شد و به همین خاطر عید مبعث از ایام الله محسوب میشود. این عید بزرگ، عید مبعث پیامبر مکرم اسلام را به تمامی مردم متدین و خداجوی استان کهگیلویه و بویراحمد بالاخص شهرستان های گچساران و باشت تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم عیدی خداوند در این روز و روزهای آتی ، برچیده شدن ویروس منحوس کرونا از سراسر عالم باشد.

بر اساس این گزارش، دکتر فاطمی در پیامی دیگر ارتقای سردار حبیبی از شهر قهرمان پرور باشت را تبریک گفتند، در این پیام آمده است:
برادر ارجمندم اقاي سردار حبيبي
حسن اعتماد مقام معظم رهبري ، فرمانده كل قوا ، در انتصاب و ارتقاء جنابعالي را صميمانه تبريك عرض مي نمایم.
بي ترديد روحيه جهادي، و شايستگي جنابعالي و نيز سوابق طولاني در مسئوليت هاي گونان ، آينده اي درخشان را براي پاسداري از راه انقلاب و مکتب سردار شهيد حاج قاسم سليماني را نويد ميدهد.
از حضرت حق ، دوام توفيقات جنابعالي را در انجام اين مسئوليت خطیر طلب مي نمایم.
اجتماعی
فرهنگی
