

رئیس هیات کوهنوردی شهرستان بویراحمد گفت که این کوهنوردی بسیار سنگین و طولانی از بابامیدان شروع و پس از دوساعت شیب تند و خطرناک در منطقه برد خور و دلی مزو وارد جاده گاز و پس از پیمایش شیب های تند جاده گاز به روستای پراشکفت بابامیدان رسیدیم.
زریر حسین زاده تصریح کرد که سپس به ارتفاعات مشرف به سرگچینه صعود و پس از گذر از منطقه سرگچینه ارتفاعات کارخانه سیمان صعود و بعداز گذشت از دشتروم و عبور از شیب های چات باریک نهایتآ از بالای سد شاه قاسم عبور و در جلوی پلیس راه یاسوج شیراز خاتمه کوهنوردی به مسافت ۳۸ کیلومتر اعلام شد.
زریر حسین زاده بیان داشت این پیمایش سنگین باحمایت و پشتیبانی بسیار خوب مدیر و موسس توانمند باشگاه سیمرغ جناب آقای حاج خداکرم جانی پور و سایر اعضای باشگاه یاده شده انجام شد
رئیس هیات کوهنوردی بویراحمد از مدیر و اعضای باشگاه مذکور تقدیر نمود.
حسین زاده افزود باشگاه درحال تاسیس سیمرغ یاسوج متشکل از پیشکسوتان و جوانان بسیار معقول و برجسته هستند و در تمامی برنامه ها کمک کار هیات حضور فعال دارند .