
وی افزود: به اطلاح مردمی می رسانم پروژه های از لایحه بودجه 1401 حذف می شود که ماده ” 23 ” را نداشته باشد و همه این پروژه ها این ماده را نداشته و باید 6 ماه الی 1 سال قبل از ارسال لایحه بودجه از سوی دولت به صحن مجلس مشکل ماده ” 23 ” را حل می کردند.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا این ماده به سازمان برنامه و بودجه می رفت و از 4 نقطه اعم از دفتر اقتصاد کلان، آمایش سرزمین ، دفتر محیط زیست و امور استانها جواب ارسال می شدو به سازمان برنامه و بودجه اعلام و درخواست تشکیل جلسه کمیسیون ماده “23 ” را می دادندو در این جلسه اعلام می کردند این پروژه ها مشکلی نداشته و بودجه آن را می بستند و یا به اعتبار آن اضافه می کردند.
وی افزود: در جلسه به رئیس جمهور پیشنهاد دادم که شما ردیف بودجه ای در لایحه 1401 اخذ کرده و برای پروژه هایی که ماده “23 ” را ندارند دیده شود و اگر در یک فاصله زمانی نتوانستند این ماده را جذب کنند این بودجه ها برگشت بخورد ولی اگر در این مدت زمان نهایت 6 ماهه این مشکل حل شد بودجه را به طرح های فاقد این ماده هستند داده شود تا آنها تکمیل و به بهره برداری برسند.
حسینی پور بیان کرد: ما صادقانه در کنار مردم و مدیران پر تلاش ایستاده ایم و برای رفاه حال شهروندان و رونق منطقه بدون توجه به تبلیغات سوء و نا امید کننده به کار خود ادامه خواهیم داد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به دلایل عنوان شده باید مقصران در کمیسیون اصل 90 قانون اساسی جوابگو بوده و جواب بدهند.
سید ناصر حسینی پوراظهار کرد: ما همه مناطق مختلف مانند دیشموک، سوق ، لنده و باشت و گچساران را یکسان نگاه می کنیم.
وی بیان کرد: در دیار سه شهید والامقام عهد بسته و می بندیم که در راه خدمت صادقانه نگاه ما عدالت محوربوده و با مبارزه با تبعیض کار می کنیم.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: صادقانه در کنار مدیران دولت و استاندار هستم و هر آنچه که بتوانم برای پیشرفت و خدمت به مردم انجام خواهم داد.
حسینی پورعنوان کرد: آئین عملیات اجرایی ۲۰ طرح اصلاح، بهینه سازی و کاهش تلفات برق در مناطق روستایی و شهری در باشت و عملیات اجرایی بهسازی راه روستایی کوه دهک آغاز شد.
وی گفت: تلاش می شود در گام اول با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در کشور پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 70 الی 80 درصد در دو شهرستانهای باشت و گچساران هر چه زودتر تکمیل و به بهره بر داری برسند.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای دو شهرستان پروژه هایی برنامه ریزی کردیم خاطر نشان کرد: برنامه ریزی شده که بعد از گذشت 6 ماه از تحلیف من به عنوان نماینده در مجلس در 3 برنامه هر کدام به مدت یک ساعت با مردم دو شهرستان حوزه انتخابیه خود صحبت خواهم کرد.