.باقری فرد گفت که با توجه به حمایتهای دادستانی محترم استان و شهرستانهای تابعه تیمهای بازرسی مشترک ویژه ای متشکل از بازرسان سازمان صمت،بازرسان بسیج اصناف،نیروهای تعزیرات حکومتی،شبکه های بهداشت و درمان،بازرسان اتاق اصناف،پلیس اماکن نیروی انتظامی و پلیس امنیت اقتصادی بازار کل شهرستانهای استان را روزانه در دو تایم صبح و عصر نظارت و با متخلفین برخورد قاطع و قانونی لازم اعمال خواهد گردید.
معاون بازرسی سازمان صمت بیان کرد که در راستای طرح نظارتی ویژه نوروز و ایام پایانی سال و همچنین اجرای طرح امنیت اقتصادی،طی گشت مشترک ویژه ای از بازار شهر دهدشت برگزار گردید که طی این بازرسیها برای ۲۳ واحد صنفی متخلف پرونده تخلف تشکیل و
۴ واحد صنفی که تخلفات عمده داشتند پلمب گردید.
ایشان گفتند که این بازرسی و نظارتهای گسترده بر بازار مرکز استان و کلیه شهرستانهای تابعه شدت میگیرد و تا پایان ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت و با هر متخلفی که بخواهد حقوق مصرف کنندگان را زیر پا بگذارد به جد برخورد خواهد گردید.
باقری فرد از مردم شریف استان خواست که کلیه تخلفات و گزارشات مربوطه را به سامانه پاسخگویی ۱۲۴ سازمان صمت اطلاع تا رسیدگی گردد.