کد خبر: 20192

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱-۰۴-۰۱

آئین غبارروبی و عطر افشانی گلزار مطهر شهدای گمنام یاسوج در نخستین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب

اقلیم قلم _کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت آغاز هفته صرفه جویی در مصرف آب با حضور در گلزار مطهر شهدای گمنام ضمن تجدید بیعت با آرمانهای ماندگار انقلاب اسلامی، مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدا را انجام دادند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان، علی محمد غریبی در این مراسم گفت: آنچه امروز ما از امنیت و آبادانی می‌بینیم، مرهون جانفشانی های شهدای عزیز و ایثارگری ایثارگران ارزشمند این مرز و بوم است. انتخاب نخستین برنامه هفته صرفه جویی به حضور در گلزار مطهر شهدا در راستای عرض ارادت و تجدید بیعت با آرمان های شهداء که همان خدمات رسانی و خدمتگزاری بی منت به مردم است انجام گردید.

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا استان کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: به دلیل اهمیت آب و نقش حیاتی این مایع کمیاب در حیات و آبادانی و همچنین ضرورت مصرف بهینه آن، اول تا هفتم تیرماه به نام هفته صرفه جویی در مصرف آب نامگذاری شده است.

سخنگوی شرکت آبفا بیان کرد: در این هفته با ملاحظه عناوین مشخص شده، برنامه هایی برای بازدید از تأسیسات آب و فاضلاب، نشست هایی با جامعه هدف از جمله اصحاب رسانه و بانوان، میز خدمت در جایگاه های نماز جمعه های استان و نشست های همکاری با سایر مسئولان استانی جهت زدودن موانع از پیش روی خدمات رسانی بهینه به مردم عملیاتی خواهد شد.
علی محمد غریبی گفت: در کنار توصیه به خودمان برای تسریع بیش از پیش در بهسازی شبکه ها، در راستای کاهش هدر روی آب از مردم انتظار داریم با توجه به خشکسالی های پیاپی و کاهش بارندگی ها نسبت به صرفه جویی در مصرف آب حساسیت، دقت و توجه بیشتری بعمل آورده، ضمن آنکه شعار اصلی این هفته نیز ” آب لبخند زندگی #مصرف _هوشمند ” می باشد که تحلیل آن نظر و عمل همه ماها را به ارزش،منزلت و جایگاه آب و دقت در میزان و نحوه مصرف آب معطوف می نماید .

ارسال دیدگاه