کد خبر: 22795

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲-۰۴-۳۰

✅وقتی مامور زن مالیاتی روز جمعه هم باید در محل کارحضور یابد/حضور کارمند روزتعطیل درمحل کار تکلیف است، آیا ارتقای حکم پایین حقوقی برای مسئولان تکلیف نیست؟

✅وقتی مامور زن مالیاتی روز جمعه هم باید در محل کارحضور یابد/یک مامور زن مالیاتی : حضور کارمند روزتعطیل درمحل کار تکلیف است، آیا ارتقای حکم پایین حقوقی برای مسئولان تکلیف نیست؟


🔶برخی شغل ها حساسیت ها و مشغله هایی دارد که هرگز دیده نمی شود ودرعین حال گاهی مورد انتقاد نیز هست، حتی کسانی که از دسترنج آن کار بهره مند هستند
امروز جمعه ۳۰تیر ماه تعداد پرشماری از کارکنان اداره کل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد برای ارائه خدمت به اشخاص حقوقی وصاحبان املاک اجاره ای در زمینه ارائه اظهارنامه مالیاتی در محل کار حضور یافتند.
حضور زنان در محل کارآن هم در تنها روز تعطیل هفته یعنی جمعه. مساله ای عادی نیست بلکه بیانگر احساس مسئولیت در برابر یک تکلیف و ضرورت مهمتر از امرمهم وپرمسئولیت خانه داری است که یک مامور زن مالیاتی به جای پرداختن به امور خانواده درتنها روز تعطیل خود بارناگریز با یک روحیه مضاعف روانه محل کاراداری می شود تا پاسخگوی یک مودیان مالیاتی باشد.
حضور تعدادی از کارکنان امور مالیاتی کشور واستان در روز جمعه در محل کار، در حالی است که عصر روز پنجشنبه نیز تا پاسی از شب درمحل کار حضور داشتند. یکی بانوان اداره کل امور مالیاتی درباره حضور روز آدینه گفت طبق معمول جمعه ها بهترین روز دخترخردسال هرمادری چون علاقه فرزندبه مادر یک واقعیت انکارناپذیراست وامروز به ناچار به محل کارآمدم
درحالی که گریه دخترم واشک هایش روحم را آزار داد.
وی افزودکه کار کردن برای یک‌کارمند اعم از زن ومرد در هر شرایطی حتی روزجمعه تاپاسی از شب یک تکلیف است اما آیا حکم حقوقی پایین ما تکلیفی برای مسئولان ایجاد نمی کند؟
اگر چه کارکنان امور مالیاتی همواره در دوشیفت صبح وعصر درمحل کارحضور دارند، اما این خدمتگزاران کم توقع در خرداد وتیر ماه همزمان با فصل ارائه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی وحقوقی شبانه روزی پای کار هستند.
در خرداد ماه گذشته برخی روزها فعالیت همکاران تا ساعت ۱۱شب ادامه داشت، بگونه ای که برخی از مودیان حق شناس نیز این نوع پاسخگویی را‌فراتر از توصیف بیان می کردند.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد روز جمعه با تقدیر از حضور همکاران بویژه حوزه شرکت ها در محل کار افزود: فلسفه ی حضور ماموران مالیاتی در روز تعطیل درمحل کار تکریم حقوق مودیان و پاسخگویی به فعالان اقتصادی است که به هر دلیلی براثر تعلل برای انجام امور اظهارنامه مالیاتی روز تعطیل نیازمند به مراجعه به ادارات مالیاتی هستند.
میلادفرخان تصریح کرد روز جمعه کارکنان تا ساعت ۱۳درمحل کار پذیرای مودیان مالیاتی بودند و فردا شنبه ۳۱تیر ماه ادارات امور مالیاتی تاساعت ۸شب پاسخگوی اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاره ای درزمینه ثبت اظهارنامه مالیاتی عملکرد ۱۴۰۱خواهند بود.

ارسال دیدگاه