
دراین پیام خطاب به نماینده محترم ولی فقیه، استاندار محترم ، هیات محترم نظارت و فرماندهی محترم سپاه استان آمده است: این دولیست تف۴اوت دو نگاه درتعیین معتمدین برای انتخابات در دو دوره را نشان می دهد. تاجگردون نوشته است: سال ۹۶از ۹نفر ۵نفراصلی اصولگراومابقی معتدل ودرسال ۱۴۰۳از ۹نفر همگی اصولگرا(مردم چطور به شمااعتمادکنند)هنوز سه ماه از انتخابات نگذشته ومردم خاطره تلخ یکجانبگی را فراموش نکرده اند.
قدری انصاف بد نیست به اون ۶۰تا۷۰درصد هم احترام بگذارید.
اشاره تاجگردون به تلخی انتخابات مجلس می طلبد که مسولان محترم سیاسی وامنیتی با بازنگری حوادث تلخ اتتخابات مجلس گذشته درباشت وگچساران که گوشه ای از کم توجهی متصدیان که در کلیپ های رسواکننده انتشار بافت و شان همه مجریان وناظران را زیر سوال برد، بیش از پیش توجه کنند.
اعتمادآفرینی، گام اول برای مشارکت درانتخابات است وگام اول مجریان با لیست یک دست زمینه ساز مایوسی و ناامیدی گروههای سیاسی از برگزاری یک انتخابات سالم، رقابتی و انگیزشی است.امیداست حسن توجه و عنایت مسئولان اجرایی وامنیتی با توجه به اینکه شان انتخابات وسلامت آن با شان انقلاب وارزشهای آن گره خورده است، با اقدام های عملگرایانه بستر ساز انتخاباتی پرشور شوند.
ترغیب وتشویق همگان به شرکت درانتخابات پرشور وظیفه همگانی است ودراین میان نقش ، برنامه ریزی واقدام های مجریان و ناظران در فراهم کردن بستر یک انتخابات سالم وپرشور انکارناپذیر است، باشد که شاهد این مهم در انتخابات پیشرو باشیم.