کد خبر: 25103

تاریخ انتشار: ۱۴۰۳-۱۱-۱۶

مدیرکل کارکهگیلویه وبویراحمد اعیادشعبانیه را تبریک گفت

اقلیم قلم _ مدیرکل تعاون،کار ورفاه اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد در پیامی اعیاد شعبانیه را تبریک گفت .

بسمه تعالی
«إنَّما سُمِّیَ شَعبانُ لأِنَّهُ یَتَشَعَّبُ فیهِ أرزاقُ المُؤمِنینَ»فت.

ماه شعبان المعظم ماه پرفضیلت و مبارکی است که میلاد با سعادت ستارگان پرفروغ آسمان ولایت و امامت را در خود جای داده و فرصت مغتنمی را برای مؤمنان مهیا کرده تا خود را برای ضیافت الله آماده کنند.

شعبان المعظم، ماه عشق و رحمت خداوندی و اعیاد مبارک آن، تجلی عشق و ایثار و حماسه است. شعبان، ماه دعا و مناجات با خدا و فرصتی برای تهذیب و آمادگی برای ورود به ضیافت الهی است. روزهای آغازین ماه شعبان، مقارن با فرخنده میلاد با سعادت سرور و سالار آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، قمر تابناک هاشمی، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و سید الساجدین، حضرت زین العابدین(ع ) است و شور و شعف وصف ناشدنی در دل مسلمانان و آزادی خواهان جهان ایجاد می نماید.

اینجانب فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز پاسدار را به محضر مردم مومن ایران اسلامی، جامعه کار و تولید، تشکلهای کارگری کارفرمایی، تعاون گران و خاصه پاسداران جان بر کف تبریک عرض نموده و از پیشگاه خداوند متعال برای همه به ویژه جانبازان و ایثارگران که ذخیره های ارزشمند انقلاب، جهاد، مقاومت و شهادت طلبی هستند، سلامتی و توفیق روزافزون آرزومندم.

ابراهیم مهرجو

ارسال دیدگاه