کد خبر: 27601

تاریخ انتشار: ۱۴۰۵-۰۲-۱۰

عوارض مالیات برارزش افزوده بسترساز خدمات رسانی شهرداری ها و دهیاری هاست

مدیرکل امور مالیاتی استان کهگیلویه وبویراحمد به نقش مالیات در توسعه اشاره کرد و افزود: عوارض مالیات برارزش افزوده بسترساز خدمات رسانی شهرداری ها و دهیاری هاست.

به گزارش اقلیم قلم،مدیرکل امور مالیاتی درنشست با معاون وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری (تحت پوشش فرمانداری‌ها) و امور عشایر در استان توزیع شد که این منابع مالی نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها و خدمات عمومی شهرها، روستاها ومناطق عشایری استان ایفا می‌کند.

وی بیان کردکه توزیع  این میزان عوارض مالیات برارزش افزوده نسبت به سال ۱۴۰۳حدود۹۴درصد افزایش داشت و تأثیر خوبی بر روند طرحهای خدمات رسانی داشته است.‌

میلاد فرخان دراین نشست که در سالن اجتماعات اداره کل اقتصاد ودارایی استان در راستای بررسی مشکلات دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد برگزارشد،باتقدیر از سفر معاون وزیر اقتصاد برای بررسی مشکلات استان، با ارائه گزارشی از روند امور و مطالبات این مجموعه گفت : بدلیل شرایط جنگی تسهیلات خوبی برای مودیان درنظر گرفته شد که اعمال آن مورد توجه ادارات امور مالیاتی است.، وی تصریح کرد : شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد دراستان و کارکنان امور مالیاتی با تلاش مضاعف به انجام صحیح امور همت گماشته اند.

ارسال دیدگاه