کد خبر: 27618

تاریخ انتشار: ۱۴۰۵-۰۲-۱۶

🔰نخستین جلسه شورای سیاستگذاری فعالیت‌های مهدوی در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

اقلیم قلم -در راستای ترویج فرهنگ مهدویت،نخستین جلسه شورای سیاستگذاری فعالیت‌های مهدوی در استان کهگیلویه و بویراحمد باحضور مسئولان سیاسی،دینی،فرهنگی و مذهبی برگزار شد.

 

 

🔸#حجت_الاسلام_و_المسلمین_موسوی_اعظم، مدیر بنیاد استان، ضمن خیر مقدم و تبریک روز معلم و کارگر، با اشاره به نامه امام به شیخ مفید، بیان کردند: که امام زمان(عج) هرگز مسلمانان را تنها نمی گذارد و همیشه پشتیبان آنها خواهد بود . اقتدار کشور را ناشی از فرهنگ مهدویت و پیروی از ولایت دانست. وی همچنین از بازاریان خیابان جمهوری به خاطر همکاری در ۶۲ روز برگزاری تجمعات قدردانی نمود.

🔹#حجت_الاسلام_پیش_قدم و آقای #فاضلی، معاونان بنیاد استان، برنامه‌های سال ۱۴۰۵ را تشریح کردند که مهم‌ترین آن تقویت باور مهدوی از طریق دوره‌های آموزشی در ادارات،نهادها،دانشگاه ها،حوزه های علمیه و.. است.

🔸#دکتر_محمدی_معاون سیاسی امنیتی استاندار نیز بر ضرورت برگزاری دوره‌های ضمن خدمت مهدوی برای کارکنان دولت؛ جهت تقویت اعتقادات کارکنان و بهرمندی از اثرات فرهنگ انتظار تاکید کردند.

🔹#آیت_الله_حسینی_نماینده_محترم_ولی‌فقیه، ارزش وجودی امام را فراتر از درک بشر دانست و بر معرفت‌افزایی مستمر جهت جلوگیری از آسیب‌های فکری تأکید کرد. ایشان «عاشورا» و «مهدویت» را ارکان مقاومت معرفی نموده و خواستار همکاری بیشتر نهادها در اجرای برنامه‌های مهدوی شدند.

ارسال دیدگاه