
به گزارش اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد – مدیرکل محیط زیست استان از آغاز پویش ملی نه به پلاستیک و ماموریت ماکان در تجمعات شبانه خیابان جمهوری با حضور مسئولین محیط زیست و مشارکت موکب داران و مردم خبر داد .
عبدال دیانتی نسب گفت : طرح ملی نه به پلاستیک بک طرح زیست محیطی اقتصادی است که هم به سلامت مردم و جامعه در استفاده کمتر از پلاستیک کمک می کند و هم به چرخه اقتصاد کشور و صنایع که متاثر شدن از حملات دشمن غاصب کمک می کند .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود : بخش اعظمی از تولید پلاستیک به منابع نفتی و پتروشیمی مرتبط می شوند و همین مسلئله باعث شده به نوعی برای سلامتی شهروندان آسیب زا باشد فلذا ، کاهش روزانه استفاده از پلاستیک سهم بسزایی در سلامت شهروندان داشته ضمن آنکه سلامت محیط زیست و طبیعت را نیز به همراه دارد .
دیانتی نسب افزود : اگر هر کدام از ما روزانه در استفاده از یک عدد پلاستیک صرفه جویی نمایم روزانه در ۹۰ میلیون پلاستیک صرفه جویی کرده ایم و این عدد به مراتب در طول هفته و ماه و نهایتا” سال عدد بسیار بزرگی خواهد بود .
وی گفت : در خیابان جمهوری که نمادی از مشارکت مردم در کار انقلاب است ما این پویش را شروع کرده ایم و امیدواریم با تداوم این پویش در سایر کسبه و بازار بتوانیم نقش بسزایی در کمک به اقتصاد کشور ، خانواده و سلامت شهروندان و طبیعت داشته باشیم .