کد خبر: 28075

تاریخ انتشار: ۱۴۰۵-۰۴-۱۱

*بسیج تمامی امکانات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید*

اقلیم قلم – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از بسیج تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی این اداره‌کل برای ارائه خدمات به زائران مراسم تشییع امام شهید خبر داد.

🔹به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان در نشست برنامه‌ریزی مراسم تشییع رهبر شهید، با اشاره به بسیج تمامی امکانات این اداره‌کل اظهار داشت: تمامی نیروهای ستادی و عملیاتی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل قرار دارند تا عملیات اعزام زائران به بهترین نحو و با امنیت کامل صورت پذیرد.

🔹مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران جهت اعزام به تهران و مشهد مقدس مهیا شده است، در خصوص اقدامات انجام شده برای برپایی موکب در محور یاسوج-اصفهان اظهار داشت در حال حاضر شرایط برای پیش‌فروش بلیط‌ها به‌طور کامل مهیا است.

🔹 پیمانجو با اشاره به فعالیت‌های گسترده گشت‌های راهداری در تمامی محورهای استان، از آمادگی کامل مجتمع‌های خدماتی و رفاهی استان برای میزبانی از زائران خبر داد.

🔹 وی همچنین در ادامه تصریح کرد: جهت اطلاع از وضعیت تردد و بهره‌گیری از خدمات اطلاع‌رسانی، سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها به‌طور کامل آماده دریافت گزارش‌های مردمی و ارائه اطلاعات دقیق به کاربران است.

🔹وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در مسیر ترانزیتی جنوب به شمال قرار دارد، گفت: با توجه به حجم تردد زائران از استان‌های خوزستان و بوشهر از محورهای مواصلاتی ما، گشت‌های راهداری به‌صورت ۲۴ ساعته در محورهای اصلی از جمله محور”گچساران-بابامیدان-یاسوج-اصفهان” و “یاسوج-اقلید” مستقر خواهند بود.

🔹پیمانجو در پایان با تأکید بر محدودیت‌های تجهیزاتی، از سایر دستگاه‌های اجرایی استان درخواست کرد تا با در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های خودرویی خود، این اداره‌کل را در برگزاری باشکوه و آبرومندانه این مراسم یاری کنند.

#باید_برخاست
#دولت_پای_کار_مردم
#سازمان_راهداری_و_حمل_و_نقل_جاده_ای

ارسال دیدگاه